Håndtak til grønne grinder – Handles for green gates

Nå har jeg begynt å kjøpe et våtfor som heter Mush. Den maten leveres i pappesker med håndtak. De håndtakene kan brukes til mye deriblant denne ideen jeg vil fortelle dere om nå.

Now I have started buying a raw food called Mush. That food is delivered in cardboard boxes with handles. Those handles can be used for a lot including this idea I want to tell you about now.

Håndtak - Handles
Åpent - Open

Jeg reiser litt rundt med mine hunder og da er det greit å kunne gjerde dem inn innimellom. Problemet mitt har vært å få båret disse grønne grindene uten at de flakser i alle retninger og at man får vondt i hendene. Jeg har prøde strips som kan åpnes og lukkes, bånde og bundet grindene sammen med, har hatt de liggende etc.

I travel a little with my dogs and then it’s nice to be able to fence them in from time to time. My problem has been as so many have had and that is to be able to carry these green gates without them fluttering in all directions.

Så kom ideen da jeg så håndtakene til Mush. Helt perfekt heter det. Nå bærer jeg faktisk 21 grønne grinder uten problem alene.

Then came the idea when I saw Mush’s handles. It’s called absolutely perfect. Now I actually carry 21 green gates with no problem alone.

Ikke bare det, men da jeg satte opp de grønne grindene til en binge så fikk jeg til og med en flott og lettvin lukkemulighet til bingen.

when I set up the green gates for a bin, I even have a great idea on how to close the bin.

God natt! – Good night!

Dette innlegget ble publisert i 10_Oktober 2020. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *